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1. Question:
Can companies from outside USA apply for this? (like, from India or Canada)

Answer:
The proposal responses are not limited by geographical location. However, please note that conducting of site visits is required. Reference Section 2, Scope of Work, Conduct site visits: “Secure qualified site visit team members; create three-member site visit teams with appropriate mixtures of expertise; train site visit team members; establish inter-rater reliability among site visit team members; conduct three-day site visits; provide applicants with detailed feedback; produce, duplicate, and mail materials to all site visit team members and applicants; and provide consultant and site visit team members fees, honorarium, and travel expenses.”

2. Question:
Does vendor need to come to University campus for meetings?

Answer:
Vendor must have ability to participate in on-site trainings, meetings, etc. when necessary.

3. Question:
Can vendor perform the tasks (related to RFP) outside USA?

Answer:
Vendor must demonstrate ability to provide all requirements of the RFP, including those which may require physical presence.

4. Question:
Can proposals be submitted via email?

Answer:
No. Reference Section 10.4 of the RFP document.




