Q&A #1
RFP #653177
Theatre Lighting Package

1. Question:
The RFP says that respondents are to “provide” lighting equipment.
Appendix III, Part 3, says that installation required is none.
However, the same appendix (paragraph 1.6 C) defines “provide” as furnish and install.
 
Is any installation required as part of this work?

Answer:
[bookmark: _GoBack]In the Performance Lighting package, nothing has to be installed, only delivered. There are different installation requirements for house lights, run lights, etc. but none of that type of lighting is in this package. 


