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This document provides question and answer information pertaining to the above
captioned IFB and will be updated as necessary.

Posted November 8, 2017

Quiestion: Is a VPAT required for this IFB?

Answer: Please submit the form with your response, and if it does not apply then simply
note “Not a telecommunications or technology product”
(refer to page 6 of 13 of the Terms and Conditions Document - and screen shot
below):

Note: All vendors should complete the VPAT form as it relates to the scope of the item(s) or commodity
requested in the bid solicitation. Our expectation is that the vendor will assign technical personnel who
understand accessibility to the task. If a component of a VPAT does not apply, it is up to the vendor to make
that notation and explain why in the “Comments” column. The notation can be as simple as “Not a
telecommunications or technology product.”

Please note here if a Voluntary Product Accessibility Template (VPAT) form IS or IS NOT INCLUDED with this
bid response. .

Question: Section 2, parts 15-17: Is acknowledgement of these sections sufficient, or should
copies of the procedures and sample SLA be submitted with the bid?
Answer: Acknowledging those sections is sufficient



